Kärlekstankens ”storasyster” Par och relationssparring® hjälper dig och din partner att förstå varandra bättre!

Brukar ni också vara upptagna av annat när ni fikar?

Nu när det är ett nytt fräscht år med nya föresatser kanske det är dags att prova något nytt? Du som läser det här kanske följer oss på Instagram och Facebook och då vet du redan allt om Kärlekstanken tror jag? Det är en verktygslåda för gemensam relationsutveckling som du och din partner sköter helt på egen hand. Men om du inte vill göra allt på egen hand? Om du vill ha någon att hålla i handen i er relationsutveckling? Då erbjuder vi ett alternativ, Par- och relationssparring (P&R), om det är så att du och din partner vill ha lite hjälp på vägen. Att P&R dessutom självklart innehåller Kärlekstanken som ett av verktygen kanske kan inspirera dig ytterligare till ett nytt steg?

Vad är då Par- och relationssparring®? Jo det är en metod som föddes i USA när jag och min man var på semester i Washington. P&R bygger på en digitalt framtagen rapport som bland annat visar vilket föredraget beteende två personer har. Och hur dessa beteenden kan krocka och skapa irritation och osämja. Normalt sett används den i näringslivet när två personer ska jobba nära varandra. Eller behöver lösa en konfliktsituation dem emellan. Jag fick idén att använda den som en grund i just Par- och relations­sparring eftersom min man inte är så mycket för frågan ”hur känns det här för dig?” Han vet helt enkelt inte hur han ska uttrycka sig då och gillade därför idén att vid gemensam parutveckling istället utgå från en rapport framtagen genom en digital enkät som var och en gör. Där det handlar mer om beteenden än om känslor. En annan väg in till känslorna kan man säga. Så där och då föddes Par- och relationssparringen.

Hur får man då fram en sådan rapport? Jo den baseras på en enkel enkät som bara tar 5-10 minuter att fylla i och som båda parter i relationen gör. Resultatet gör att vi (jag och paret jag träffar) kan jobba tillsammans på ett strukturerat sätt där alla utgår från samma grund oavsett om man kan prata om sina känslor eller inte. Med det enkla syftet att förstå varandras beteenden, kommunikationsstil, energikapacitet med mera lite bättre. Allt blir så mycket mindre laddat då. Lite mer faktabaserat kan man säga, vilket faktiskt också gör det som tidigare kändes svårt att prata om lättare.

Par- och relationssparring innebär 4 träffar, digitalt eller IRL. Eftersom Kärlekstanken® ingår, görs både PDP-enkäten för att generellt förstå varandra bättre, men också enkäten i Kärlekstanken så att bådas sätt att ge kärlek och att vilja få kärlek finns med när vi möts. Dessutom ges relevanta övningar och uppgifter mellan träffarna och ibland kommer från Kärlekstanken. Allt görs under ca en månad så det är en relativt snabb metod.

Min intention med både Kärlekstanken och Par- och relationssparring är att par, genom att få bra verktyg för att förstå varandra bättre (ibland redan tidigt i en relation), kan utvecklas på ett lite mindre smärtsamt sätt. Och dessutom hålla mer jämna steg med varandra i sin egen utveckling.

Ja, 2021 års första extralånga blogg ger alltså en fyllig beskrivning av vår alternativa metod Par- och relationssparring och drar igång det nya året med en rivstart! Den, liksom Kärlekstanken, är bra för allt från nyförälskade par till par som kanske vill bli mer nyförälskade i varandra igen. Det blir garanterat lättare när ni förstår varandras beteenden bättre!  Jag hoppas ni gillar våra produkter och har lika mycket glädje av dem som jag!

Just nu har vi också superbra pris för de första 5 paren som köper P&R 2021 eftersom det är ett nytt spirande år och vi vill bidra till mer kärlek för alla!!❤️ Och då får du som sagt Kärlekstanken ”på köpet”!

Läs mer om Par- och Relationssparring® här!

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.