Idag är jag extra glad, för fina Sara har med sina vanliga skicklighet flyttat Kärlekstankens hemsida till WordPress. Det gör att hemsidan bli snyggare och framförallt blir den responsiv vilket är ett måste så att ni kan läsa den. Känns skönt att lämna Loopias egna program , som är till för att snabbt och enkelt kunna göra en egen hemsida. Sedan kan man inte göra mycket mer. Snabbt blir ofta inte så bra har jag lärt mig… Det bär mig emot att säga det, eftersom jag själv vill att saker ska hända snabbt, men vissa saker måste få ta lite tid. Om det ska vara hållbart i längden. Relationen till exempel!😉

Och apropå hållbart, idag ska jag inte skriva om kärleksrelationer utan om samarbetsrelationer! Vi har nämligen glädjen att ha påbörjat ett samarbete med WAHLMAN weddings! Titta gärna in på deras hemsida www.wahlmanweddings.com och deras Instagram. Karolina Wahlman är grundare och ägare och de är ”den hållbara bröllopsplaneraren”. I allt. Därför vill hon också samarbeta med oss då vi har samma målsättning, livslånga kärleksrelationer. Så håll ögonen öppna för vi kommer göra roliga saker tillsammans, allt för att främja kärleken!

Ta också gärna en ordentlig titt på vår nya hemsida och håll utkik efter vår julkampanj som lanseras i dagarna. För snart, riktigt snart är kärlekens högtid här!

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.