Du har kanske sett den senaste filmen som vi gjort och som vi nu har i vår annons? Mycket strumpor i hallen blir det… Varför har vi den där? Är det verkligen ett positivt julbudskap som gör att du vill prova Kärlekstanken®? Ja, det är givetvis upp till dig, men alldeles oavsett hur du gör så vill jag förtydliga budskapet är att JA, vi är inte perfekta men vi är älskansvärda!

Det är i all sin enkelhet precis det som kärlek handlar om. Att älska varandra så som vi är. I nöd och lust. Med både de sidor som vi själva och vår partner uppskattar och andra sidor som kanske väcker både irritation och ”skav”. Det betyder dock inte att vi inte kan eller ska ändra på oss, men det behöver ske ur kärlek och omtanke. För det är ju det vi vill, att ge av oss själva till den vi älskar likväl som vi ser att vår partner anstränger sig lite extra bara för vår skull. Och ibland kanske det inte är på de områden som jag själv skulle vilja ändra på. Det är just då som kärleken till min partner kan ge mig viljan att göra uppoffringar, ändra mitt beteende men också be min partner acceptera andra delar av mig som är viktiga för mig. Och vice versa.

Det är äkta kärlek och perfektionen finns inte. Den skapar vi. För varandra och för att vi vill vara tillsammans. Så slutsatsen så här i juletid är att om vi fokuserar mer på vår älskade partners goda sidor och mindre på det vi retar oss på så kan vi tillsammans skapa julefrid och njuta av varandra och vår speciella relation. Vi är ju faktiskt båda våra allra bästa versioner av oss själva. Eller hur?

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.