Den bara fanns där en dag, Kärlekstanken, att vi behöver tänka och tanka kärlek. För att ha en fylld Kärlekstank. Den började som en tanke, eller faktiskt som något av en fix idé. En dubbelapp för par som vill utvecklas. På egen hand och lite lekfullt. Med ett potpurri av olika metoder och verktyg. Och efter otroligt många timmars arbete av många engagerade människor så finns den nu i verkligheten, som en webbapplikation! Wow, så mycket tacksamhet jag känner för det🙏.

Jag, Ylva, som kläckte idén om Kärlekstanken en dag för 2 år sedan, tänkte här berätta lite vad du kan förvänta dig att läsa om här på bloggen. Jag kommer skriva lite här, liksom Peter och Sara som också jobbar för och med Kärlekstanken. Sannolikt kommer fokus vara kärlek 😉. Och lite extra verktyg för att lyfta kärleken kanske. Du får också gärna vara med och skriva om saker som känns viktiga och som kan hjälpa andra. Hör bara av dig till oss på Kärlekstanken.

Jag personligen kanske skriver lite om hur jag och min man kommer fira vår 28-åriga bröllopsdag den 29/8 i år. Det är snart det… Och kanske lite om blandade tillfällen när kärlekstanken varit på väg att sina och hur vi löste det. Eller när det varit extra mycket påfyllning?

Jag vill nog framförallt skriva om de insikter som jag fortfarande kommer ihåg och som var aha-upplevelser i vår relation, min och Gunnars. Som är upphov till många av övningarna i vårt fina verktyg Kärlekstanken® som nu finns tillgängligt för alla!

Min slutsats efter 30 år i samma relation är att grunden är respekten för varandra och varandras olikheter. Kan man bevara den och förlita sig på att ens partner inte vill en illa, så kommer man långt. Det är när man börja svaja i det här som risken för kollaps kommer. Så om du och din partner vill stå som tornen på bilden, starka och stadiga, på egen grund, nära men ändå var för sig och med ständigt sällskap av varandra, så tänk på hur du beter dig och ta ALDRIG kärleken så mycket för given att du beter dig hur som helst. Det perforerar kärlekstanken… Tänk kärlek och skapa kärlek som föder och fyller er kärlekstank och behandla alltid din partner så som du själv vill bli behandlad. Det är därför Kärlekstanken finns! För att hjälpa er dit om ni behöver lite stöd ibland. 

Vi hoppas ni vill följa oss här, på Facebook och på Instagram. Och självklart att ni också provar vårt verktyg Kärlekstanken® på www.kärlekstanken.se. Mer kärlek åt alla! ❤️

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.