Det känns som att det alltid fattas något, som att det är svårt att nå fram. En tomhet växer fram och man vill bara att sin partner ska förstå. Man ger allt man har, är förstående och visar uppskattning, men får ingenting eller väldigt lite tillbaka?

Ni kan sitta och prata och hitta på saker, men når ändå inte riktigt fram.

Du drar sig för att ta upp detta då du alltid får motsvar tillbaka, som ”du klagar alltid på samma sak”, ”vi tar inte upp detta nu, det är inget bra tillfälle”, ”vad vill du egentligen ha för svar av mig?

Vilket inte är syftet – att skapa en konflikt gör ju bara saken värre. Hur ska vi nå fram till varandra så att blockaden upphör? Hur ska vi mötas emotionellt och få vår samvaro att präglas av ömsesidig respekt och omtänksamhet?

Med Kärlekstanken är detta ett jättebra sätt att komma varandra närmre på, få förståelse och gå djupare i känslor med varandra. Lära sig hur den andre ser på kärlek och hur en själv ser på det. Det ger en ett facit i hand om varför/på vilket sätt vi är olika, vilka behov som skiljer oss och framförallt skapar det ett djupt ömsesidigt band. Och definitivt en lycklig och en långvarig relation! ❤️

Prova på Kärlekstanken här ❤️

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.