Du som har följt Kärlekstanken ett tag undrar kanske vad samarbetet med Karolina på Wahlman Weddings har lett till? Det ska du alldeles strax få veta! Jag (Ylva) och Karolina hade en workshop i fredags där vi diskuterade hur och var vi ser att Kärlekstanken kan göra mest nytta.

Wahlman Weddings signum är att varje bröllop ska återspegla bröllopsparets önskningar och i det vara genuint, vackert, naturligt och hållbart. Det är också precis det Kärlekstanken vill bidra till i en relation så vi har ett tydligt gemensamt syfte med vårt samarbete. För att en relation ska vara genuin, vacker, naturlig och hållbar över tid så behöver relationen få ta tid och ges både uppmärksamhet och uppskattning. Något som gäller i relationens alla skeden från nyförälskelsen till den mer mogna kärleksrelationen.

Både Karolina och jag vill bidra till starka, trygga människor och relationer. Att våga vara sig själv och bli respekterad för just detta, att vara genuin, ser vi är ett fundament för trygghet. För att undvika missförstånd och oro är en öppen kommunikation i full tillit ytterligare en grundsten relationen behöver vila på. 

Eftersom vi har samma vision, en värld där vi respekterar varandra och varandras olikheter, där vi håller ihop för att båda parter vill det och där vi ständigt ger vår relation den tid och uppmärksamhet den förtjänar kommer vi bli mer aktiva och mer personliga i vårt gemensamma arbete. 

Varje vecka kommer vi behandla olika teman. Vi tänker oss följande upplägg: 

I början av veckan presenterar vi veckans ämne i ett blogginlägg och kanske någon film eller bild. Onsdagar kl 17.00 hoppas vi du ska hålla heliga, för då kommer vi att ha ca 10 minuters temadiskussioner på Instagram. Några kommer vara inspelade men den sista onsdagen varje månadkommer vi alltid köra live och hoppas då att du vill vara aktiv tillsammans med oss. Över helgen får du och din partner sedan träna själva med hjälp av övningar vi ger er. Tid och uppmärksamhet till relationen alltså!

För att våra teman ska innehålla det du är intresserad av så ser vi fram emot din input, både på Facebook, Instagram och inte minst till vår mejl: info@karlekstanken.se. Givetvis är allt du skriver dit konfidentiellt och kommer bara läsas av mig och Karolina, såvida du inte vill något annat. Vi ser verkligen fram emot att få djupdyka i olika frågor och kanske bjuda in spännande gäster som kan bidra med nya eller gamla vinklingar på de frågor som engagerar. 

Vad är då syftet med Kärlekstanken? Jo det är att tänka på vad som fyller din kärlekstank och göra mer av det och med webbappen Kärlekstanken® får du verktyg som hjälper dig och din partner att fylla er Kärlekstank tillsammans. Och ibland kanske också att sluta perforera den. Med 10 olika teman ges tips, tankar och övningar för dig och din partner. Ni får på det här sättet verktyg att hantera olika situationer som kan uppstå, eller som kanske redan uppstått, i er relation. Innehållet i webbappen kan (och ska!) givetvis återanvändas, eftersom vi ständigt behöver ge vår relation uppmärksamhet och ”repetition är kunskapens moder” som det gamla ordspråket säger. 

Är du redo för nya insikter och kanske också att bidra med vad du lärt dig kring relationer så här långt? Boka upp onsdag 3/3 klockan 17.00 till att börja med, för nu ska vi ha roligt och utmana och utforska blandade ämnen som vi tar fram tillsammans med dig! Kom ihåg att vi och våra relationer alltid är projekt under utveckling och att det är en rolig resa när vi har rätt verktyg att bygga med.  

Kärlek och glädje till oss alla när vi njuter av första vårveckan

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.