Nu stundar julen – kärlekens tid! Det är nu vi samlar våra nära och kära runt om oss, skänker en tanke till dom som inte finns vid oss men ändå inom oss.

Planering, komma överens, julestress.. Kommer man ihåg varandra? Kommer kärleken i första rum trots planering och julstök?

Kanske blir denna jul inte som andra, med tanke på covid-19. Oavsett så är julen ett sätt att skapa stämning i, en positiv och kärleksfull sådan.

Så imorgon är det 1:a advent, redan! Jag tycker detta år har gått väldigt, väldigt fort. Det har varit ett prövoår för många, med isolering, sittandes i karantän, inte få träffa sina nära och kära. Nya rutiner har skapats. Och med tanke på mycket hemarbete för många som kunnat, har man fått vara hemma och kanske vistats mycket tillsammans? Har ni klarat det? Hur har ni klarat det? Spirar relationen i kärlekslågor? Eller har det rent ut sagt varit en utmaning att ha varit tvungna att vistats i varandras sällskap under flera timmar per dygn?

Nu när det nalkas juletid har vi från den 29/11 JULKAMPANJ året ut. 149:-/par för Kärlekstanken! Den perfekta julklappen till ALLA kärlekspar

Med Kärlekstanken fördjupar ni er i er relation och i varandra, ni skrattar åt gamla groll och hittar nya vägar och verktyg för att hantera framtida tjafs och oenigheter, det är en mycket omtyckt produkt som har hjälpt många par att leva sina liv i sina relationer lyckliga och med minskad oro och stress, just för att de alltid kunnat falla tillbaka till Kärlekstanken för tips, råd och nya verktyg att ta till. Man står inte längre handfallen med kärlekstanken i mobilen!
Läs recensioner från användare här

Ha en fin helg, och en fin advent, med kanske pepparkaksbak? Eller vad gör ni i helgen? Oavsett vad så hoppas vi att er advent är fylld med KÄRLEK och att ni har fyllda kärlekstankar! Då orkar man mycket mer!

Köp Kärlekstanken här, 149:- från 29/11 året ut!

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.